build free music site

Calendar evenimente

December 2016
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

DAVID GARRETT & BAND - EXPLOSIVE LIVE

Spectacol
Următoarea dată: Vineri, 8 Iunie, 2018 20:00

BILETELE SE GASESC SI LA AGENTIA DE BILETE A SALII PALATULUI 

 

 

”Violonistul Diavolului”  continuă  turneul mondial  “EXPLOSIVE – LIVE” și în 2018 DAVID GARRETT va susține concertul său crossover pentru prima dată în România!

După succesul răsunător al primei etape a turneului ”EXPLOSIVE –LIVE”, celebrul violonist DAVID GARRETT anunță primul său concert crossover, pentru prima dată în România , în iunie 2018!

Turneul ”EXPLOSIVE-LIVE” a început în luna noiembrie 2016 și nu se va încheia foa

rte curând, căci succesul uluitor a bătut toate recordurile concertelor sale anterioare. Numai în primele trei săptămâni ale turneului, au fost vândute peste 200.000 de bilete, urmate de alte  100.000 de bilete vândute pentru concertele susținute în primăvara acestui an.   

În urma cererilor primite în număr impresionant din partea fanilor, DAVID GARRETT, cel mai rapid violonist din lume, a inclus România în programul turneului ”EXPLOSIVE-LIVE” și va concerta pe 8 iunie 2018, la Sala Palatului din capitală.

” Acest turneu este ca și cum n-aș mai fi făcut nimic înainte!”  explică David.

Interpretările electrizante ale unor hituri rock precum ”Purple Rain” sau ”They Don't Care About Us”, cele mai mari hituri internaționale pop ca ”Viva la Vida”, sau aranjamentele sale muzicale ale lucrărilor clasice de bază cum ar fi ”Simfonia Nr.5” a compozitorului german Ludwig van Beethoven sau ”Vara” de Antonio Vivaldi precum și ale celor mai apreciate compoziții ale sale ca ”Furious” și ”Explosive” sunt doar câteva dintre melodiile care le oferă spectatorilor momente de exaltare unice, ridicându-se în picioare, dansând și aplaudând cu frenezie.

David Grarett cântă pe  o vioară “A. Busch” Stradivarius ce datează din anul 1716 și este cel mai rapid violonist din lume, înregistrat în Guinness World Records pentru interpretarea "Flight of the Bumblebee" de Nikolai Rimski-Korsakov în 66,56 secunde, iar mai târziu în 65,26 secunde.

Magnificul David Garrett cântă la vioară ameţitor de frumos, cu un sunet cald, rotund şi catifelat, având o tehnică absolut senzaţională, ce-i permite reliefarea fiecărui sunet, oricât ar fi de pasager, într-o egalitate dezarmantă. Nici o notă nu este neimportantă, nimic nu scapă din curgerea perfecţiunii. 

Un Paganini printre stelele pop și un Jimi Hendrix printre violoniști, DAVID GARRETT este ”Violonistul Diavolului” a epocii noastre, superstarul internațional care estompează barierele dintre Mozart și Mettalica. Lăudat pentru pionieratul trendului crossover precum și pentru virtuozitatea excepțională a interpretărilor sale, David este la fel de talentat în egală măsură, când interpretează cele mai complicate compoziții clasice alături de marii dirijori sau orchestrele simfonice de renume mondial, și cele mai mari hituri rock, pe stadioane.

Admirat de milioane de fani din intreaga lume, DAVID GARRETT are la activ milioane de bilete vândute, este deținătorul a 23 de discuri de aur și 16 de platină obținute în Hong Kong, Germania, Mexic, Taiwan, Brazilia, Singapore și multe altele. Pentru cel  mai recent album intitulat ”EXPLOSIVE”, David Garrett a fost distins cu Aur în Germania și Austria, la numai câteva săptămâni de la lansarea acestuia pe piață. DAVID GARRETT combină carisma unui rock-star cu un fel de virtuozitate înnăscută a celor mai buni instrumentiști ai timpului nostru.

Nu ratați această seară excepțională cu DAVID GARRETT & HIS BAND!

”EXPLOSIVE-LIVE”, un concert unic de crossover din care nu vor lipsi cele mai puternice melodii rock, balade și, desigur, puțină muzică clasică de cea mai bună calitate.

Vă invităm să vă rezervați biletele pentru concertul anului 2018!

DAVID GARRETT & HIS BAND – “EXPLOSIVE – LIVE 2018”

8 iunie 2018, Sala Palatului, București

 

 

 

Toate datele


Date: Vineri, 8 Iunie, 2018 20:00 - Sâmbătă, 9 Iunie, 2018 20:00