build free music site

Calendar evenimente

January 2019
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

JOHANN STRAUSS ENSEMBLE

Spectacol
 Registration Closed
Data: Marți, 12 Decembrie, 2017 19:30

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

JOHANN STRAUSS ENSEMBLE – BEST OF VIENNA - DE 10 ANI PENTRU ROMÂNI!

Regii Valsului se întorc in România!

Spectatorii din Bucuresti se vor bucura pentru al zecelea an consecutiv de intalnirea de Craciun cu muzicienii austrieci. Este o aniversare pentru care Johann Strauss Ensemble si Russell Mc Gregor au pregatit surprize muzicale deosebite. Unul dintre invitatii speciali va fi indragitul muzician Adrian Naidin.

Johann Strauss Ensemble este probabil cea mai iubita orchestra austriaca de catre publicul din tara noasta, o stau marturie zecile de concerte cu casa inchisa pe care acestia le-au avut in cadrul deja traditionalului Turneu de Craciun pe care il intreprind de 10 ani in Romania.

Prim  solistul si dirijorul acestui concert este foarte talentatul si charismaticul dirijor al orchestrei celebrului palat Schonbrunn  din Viena, Russell McGregor. El a avut ocazia sa ii acompanieze sau dirijeze pe Luciano Pavarotti, Jose  Carreras,Ildiko Raimondi  si multi altii.

Nascut in Oxford - Anglia, Russell a crescut si a facut primi pasi in muzica in indepartata Australie. In prezent Russel locuieste in Austria, tara care la adoptat si i-a recunoscut meritele artistice.

Russell McGregor canta la o vioara  fabricata de Carlo Giuseppe Testore in  anul 1697, vioara este “sora mai mica” a celebrei viole a  lui Wolfgang Amadus Mozart.

Orchestra Johann Strauss a fost fondata in anul 1985. In cadrul orchestrei au fost cooptati unii dintre cei mai talentati muzicieni din Austria, multi dintre acestia fiind de nationalitati diferite dar cu totii colaborand

cu orchestre prestigioase din Viena, Linz sau Salzburg.

Sunetul tipic si unic austriac, plus o picatura de umor, stau la baza succesului international al acestei orchestre de virtuosi, aplaudata cu entuziasm de spectatori de pe toate meridianele.

   Toate recomandarile creaza premiza unui spectacol de mare valoare, de care se vor bucura toti cei prezenti la acest eveniment.

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Marți, 12 Decembrie, 2017 19:30