build free music site

Calendar evenimente

November 2017
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
06
08
09
12
13
14
20
21
22
23
24
27
29
30

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

SPARGATORUL DE NUCI - CIRQUE DE MONTE CARLO - ANULAT

Spectacol
Data: Sâmbătă, 4 Noiembrie, 2017 19:30

 

Independent de Departamentul "Sala Palatului", organizatorul spectacolului Cirque de Monte Carlo & Edwin Marton - Spargatorul de nuci, anunta anularea celor doua reprezentatii programate in datele de 4 si 5 noiembrie 2017.

"Toti cei care si-au achizitionat bilete sunt rugati sa se adreseze, in vederea restituirii, punctelor de vanzare de unde le-au achizitionat, incepand cu data de 14.11.2017."

Agentia de bilete "Sala Palatului" nu a pus in vanzare bilete de acces pentru spectacolul sus mentionat.

 

 

 

Toate datele


Date: Sâmbătă, 4 Noiembrie, 2017 19:30