build free music site

Calendar evenimente

March 2018
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
01
02
04
05
07
09
10
12
13
14
19
20
22
28
29

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

LORD OF THE DANCE - DANGEROUS GAMES

Spectacol
 Registration Closed
Data: Vineri, 13 Aprilie, 2018 20:30

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

Lord of the Dance – Dangerous Games la Bucuresti

Doua categorii de bilete aproape epuizate!

Biletele de la categoria VIP (350 lei) si cele de la categoria V (100 lei) pentru spectacolul Lord of the Dance – Dangerous Games din 13 aprilie de la Sala Palatului sunt aproape epuizate, numarul biletelor ramase disponibile fiind foarte mic! Acestea pot fi achizitionate online, de pe MyTicket.ro.

Echipa celor mai indragiti dansatori din lume isi propune sa ofere publicului bucurestean o experienta unica, printr-o coregrafie inovatoare si o productie elaborata, extrem de bine adaptata noilor tehnologii, spectacolul fiind sustinut de Guinness, in calitate de partener oficial.

Desi mai sunt peste 2 luni pana la eveniment, peste jumatate din capacitatea Salii Palatului a fost deja vanduta, organizatorii aproximand ca spectacolul va fi sold-out cu mult inainte de data evenimentului.

“Dangerous Games” este o spectaculoasa punere in scena a unei bine-cunoscute si iubite capodopere, Michael Flatley fiind coregraful si regizorul proiectului, in timp ce Gerard Fahy s-a ocupat de productia muzicala. Show-ul a avut premiera in 2014 la London Palladium, culminand si cu aniversarea celor 20 de ani de cand Flatley a devenit o senzatie internationala. Dupa acest moment a urmat un turneu mondial, cu reprezentatii ce au avut loc cu sala inchisa in tari precum Canada, Irlanda, Germania, Germania, Australia si, bineinteles, Romania. Odata cu acest spectacol, Flatley si-a mai implinit un vis: a debutat pe Broadway, unde timp de 8 saptamani a impresionat si emotionat mii de oameni, atat prin intermediul dansului, cat si prin intermediul unor productii mult mai grandioase.


Lord of the Dance: Dangerous Games continua sa fie un mare success in intreaga lume, avand un mix surprinzator de dans si muzica, de contemporan si traditional, toate construite sub umbrela talentului si a pasiunii pentru arta. Pentru acest show au fost pastrate cateva numele celebre din “Lord of the Dance”, dar productia este reimprospatata de proiectii holografice 3D, efecte speciale, roboti dansatori, acrobati de talie mondiala si, bineinteles, cea mai mare si talentata echipa de dansatori irlandezi.

Biletele se gasesc online pe www.myticket.ro si www.entertix.ro si la casieria Salii Palatului, cu preturi cuprinse intre 100 lei si 350 lei .

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Vineri, 13 Aprilie, 2018 20:30