build free music site

Calendar evenimente

February 2018
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
27

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

CEZAR MILAN LIVE - SPECTACOL ANULAT

Spectacol
Data: Duminică, 1 Aprilie, 2018 20:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

SPECTACOL ANULAT

Din cauza unor conflicte de ultim moment in programul lui Cesar Millan, showul sau de la Bucuresti de pe 1 aprilie se anuleaza. Cesar regreta ca rateaza oportunitatea sa se intalneasca cu fanii sai din Romania si abia asteapta sa va revada cand programul ii va permite.

Contravaloarea biletelor achizitionate de la Agentia de bilete Sala Palatului (print si online) se va returna de la punctul de achizitionare. Persoana de contact Mitica Dragos Adrian - tel. 0372.887.251, interior 109 sau email Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea..

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Duminică, 1 Aprilie, 2018 20:00