Calendar evenimente

January 2019
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

 • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

 • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

 • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

 • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

LACUL LEBEDELOR - BALET PE GHEATA

Spectacol
 Registration Closed
Data: Luni, 15 Ianuarie, 2018 20:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

REINTOARCEREA LEBEDELOR IN MIEZ DE IARNA

Anul acesta se implinesc 140 de ani de la premiera ”Lacul lebedelor” pe scena teatrului Balsoi din Moscova!

Bucuresti, 23 martie 2017 – Intr-un miez de iarna “destul de apropiat” va oferim cu aceeasi deosebita placere intalnirea cu baletul pe gheata si mirifica poveste a feminitatii perfecte, a sacrificiului - LACUL LEBEDELOR -,  un eveniment ce va avea loc pe 15 ianuarie 2018 la Sala Palatului din Bucuresti, ora 20.00. Talentatii balerini-patinatori rusi, membri ai Ansamblului de Stat al Baletului pe Gheata din  Sankt Petersburg, vor interpreta trista poveste a printesei Odette – transformata in lebada printr-un blestem vrajitoresc - pe acordurile celebre ale muzicii lui Piotr Ilici Ceaikovski.

Si pentru ca in 2017 se implinesc 140 de ani de la premiera Lacul lebedelor pe scena teatrului Balsoi din Moscova, German Quality Entertainment  va invita, din timp, la balet pe gheata! Cu aceasta ocazie, biletele vor fi denumite: Princess ticket (categoria I), Prince ticket (categoria II), White Swan ticket (categoria III), Black Swan ticket (categoria IV) si Wizard ticket (categoria V).

Cea mai cunoscuta dintre lucrarile de balet ale lui Ceaikovski, „Lacul lebedelor”ar fi fost compusa la cererea dramaturgului Vladimir Petrovich Begichev si care i-ar fi platit compozitorului 800 de ruble. Teoriile criticii sugereaza ca la baza acestei lucrari ar fi stat mai multe surse, printre care: povestea autorului german Johann Karl August Musäus in „Der geraubte Schleier”; basmul rusesc „Rața albă”; viata tragica a regelui bavarez Ludovic al II-lea, ce a murit in conditii misterioase in apropierea lacului Starnberg sau chiar un fragment din biografia autorului si anume moartea mamei, pe cand Ceaikovski era foarte tanar.

LACUL LEBEDELOR - BALET PE GHEATA,  un spectacol etern valabil, va avea loc pe data de 15 ianuarie 2018  la Sala Palatului, cu incepere de la ora 20.00, pentru o seara invaluita in suspans, culoare, in alunecari gratioase si muzica atat de vibranta  a celebrului compozitor rus, Piotr Ilici Ceaikovski! Accesul se face incepand cu ora 19.00!

Biletele se gasesc la urmatoarele categorii de preturi:       

 • PRINCESS – 350 lei
 • PRINCE – 300 lei
 • WHITE SWAN– 250 lei
 • BLACK SWAN – 150 lei 
 • WIZARD – 100 lei

Reguli de acces: 

Accesul publicului va începe de la ora 18:30, iar spectacolul începe la ora 20:00. Spectatorii sunt rugați să vină începând cu ora 18:15 pentru ca accesul să se desfășoare în condiții optime și pentru a nu rata începutul spectacolului.

Acces copii:

Copiii vor avea acces gratuit până la vârsta de 2 ani doar dacă sunt respectate condițiile de mai jos:

 1. Copiii vor fi ținuți în brațe de către adulți;
 2. La intrare se va prezenta un act doveditor al vârstei copilului.

În sala de concerte nu va fi permis accesul cu:

 • brichete, sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutură,
 • conserve, artificii,
 • bannere susținute de bețe,
 • spray-uri, scaune, arme, băuturi sau mâncare, obiecte contondente, animale de companie,
 • lanțuri, bagaje voluminoase, lasere,
 • aparate foto profesionale,
 • aparate de înregistrare audio-video, tablete de orice fel sau aparate GoPro.

Informații importante:

 • Spectatorii sunt rugați să pastreze permanent biletele asupra lor. După ce s-a făcut accesul, spectatorii nu mai pot părăsi incinta pentru a se reîntoarce, decât dacă își achiziționează din nou bilet.

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Luni, 15 Ianuarie, 2018 20:00