Calendar evenimente

January 2019
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

SPECTACOLUL DE GALA ANIVERSAR "CORNELIA SI LUPU REDNIC - 25 DE ANI DE CARIERA ARTISTICA"

Spectacol
Data: Duminică, 25 Martie, 2018 19:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

Spectacolul de Gala Aniversar "Cornelia si Lupu Rednic - 25 de ani de cariera artistica"
 
Cornelia si Lupu Rednic, cei doi rapsozi populari ai Maramuresului, isi aniverseaza anul acesta un sfert de secol de cariera artistica. Muzica lor inconfundabila a bucurat timp de 25 de ani iubitorii folclorului autentic si anul acesta vocea Corneliei si cetera lui Lupu vor rasuna din nou, la Sala Palatului, intr-un Spectacol de Gala Aniversar, alaturi de o pleiada de artisti populari din toate provinciile si zonele folclorice ale Romaniei, sositi sa cante la aniversarea celor doi prieteni ai lor.
 
Spectacolul va coincide cu lansarea albumului DVD "Maramures, taram de basm", cuprinzand videoclipuri cu piese muzicale originale, interpretate de duetul Rednic in traditie maramureseana, album considerat de cei doi artisti drept actul lor de maturitate artistica deplina.
 
Invitatii pe scena galei aniversare sunt cantareti care acopera tot spectrul muzicii populare romanesti din tara si de peste hotare, nume sonore si artisti indragiti de public, precum: Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Petrica Matu Stoian, Steliana Sima, Dinu Iancu Salajanu, Andreea Voica și Deian Galetin, Ionut Fulea, Mariana Deac, Ion Paladi, Ducu Bertzi, Marcel Pavel, Monica Anghel, Alexandru Arsinel, cuplul comic Varul Sandel si Daniel Marinica, formatia Pindu si prodigioasa orchestra "Lautarii" din Chisinau dirijata de maestrul Nicolae Botgros.
 
Regia artistica a spectacolului va fi asigurata de Elise Stan, etnomuzicolog, iar regia de spectacol va fi asigurata de regizoarea Ramona Iacob. Prezentatorii vor fi Aurelian Temisan si Monica Davidescu.
 
DVD-ul lansat cu aceasta ocazie va fi baza unui spectacol multimedia, videoclipurile albumului ilustrand tinutul de basm al Maramuresului, cu peisaje pitoresti, asezari traditionale si obiceiuri populare vechi de milenii. Muzica celor doi vine sa intregeasca aceasta atmosfera cu armoniile inconfundabile ale muzicii morosenilor si cu vocea vibranta a Corneliei, alaturi de vioara careia virtuozul Lupu Rednic ii da o viata aparte.
 
"Acest spectacol nu este numai incununarea eforturilor noastre de creatie si interpretare de peste doua decenii, ci si o ocazie pentru noi de a aniversa alaturi de bunii nostri prieteni artisti si de publicul iubitor de folclor caruia i-am dedicat tot ce suntem astazi", spune Cornelia Rednic despre evenimentul din martie.
 
"Muzica noastra canta in primul rand despre bucuria de a trai, caci Maramuresul s-a nascut si a razbatut prin istorie datorita acestui sentiment atat de puternic", spune Lupu Rednic. "Acesta este mesajul DVD-ului "Maramures, taram de basm", si al spectacolului aniversar: bucuria de a trai alaturi de cei dragi".
 
Sotii Rednic sunt printre putinii culegatori, pastratori si creatori de folclor romanesc autentic, cu o intensa activitate de recuperare, conservare si interpretare a celor mai frumoase melodii populare din zona Maramuresului, ei dedicandu-se acestei pasiuni inca din frageda tinerete.
 
Proaspat casatoriti la inceputul anilor '90, Cornelia si Lupu Rednic si-au descoperit reciproc talentul muzical si pasiunea pentru folclor si au preluat simbolic stafeta de rapsozi populari maramureseni, in traditia fratilor Petreus si a Titienei Mihali, imbogatind-o de-a lungul a 25 de ani de cariera artistica intensa. Efortul lor de un sfert de secol isi gaseste implinirea in lansarea DVD-ului "Maramureș, tărâm de basm" la spectacolul de gala din 25 martie 2018, ora 19:00.

 

 
 

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Duminică, 25 Martie, 2018 19:00