build free music site

Calendar evenimente

February 2017
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

RICHARD CLAYDERMAN

Spectacol
Data: Joi, 8 Martie, 2018 20:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

Richard Clayderman and Full Orchestra ajung în București cu un concert aniversar special – 40 de ani de carieră.

Concertul traditional de 8 martie de la Sala Palatului, capata o noua dimensiune,  avand si o latura caritabila menita sa ajute si persoanele mai putin norocoase.

Cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor, continua traditia de a oferi femeilor din Romania,  cel mai frumos cadou. Un concert dedicat lor cu atmosfera plina de delicatete si romantism. Si nu doar atat. The Prince of Romance impreuna cu complicii sai de la Asociatia Pretuieste Viata, aduc un omagiu implicandu-se in sprijinirea femeilor defavorizate.

Si tu poti deveni complicele nostru. Cumparand un bilet, poti aduce o raza de speranta unei mame intr-un moment de cumpana si poti ajuta la construirea unei scoli pentru copiii cu dizabilitati.

Richard Clayderman isi da intalnire cu publicul din Romania pregatind un concert pe care il poti vedea o data in viata, aducand cu ocazia aniversarii a 40 de ani de cariera o productie fulminata fara precedent.

The Prince of Romance, asa cum a fost numit de Nancy Reagan, unul dintre cei mai romantici muzicieni ai planetei, acompaniat de nu mai putin de 1000 de instrumentisti ai Orchestrei a pregatit un repertoriu pe masura evenimentului.

Ii va purta pe spectatorii de la Sala Palatului intr-o calatorie captivanta incarcata de emotiei si tandrete.

Continuand traditia, fiecare posesor de bilet va primi cadouri consistente realizate de catre mamicile de la Scoala Mamelor si de catre copiii cu dizabilitati de la Asociatia Conil/ o asociatie partenera.

Richard Clayderman, desemnat de Cartea Recordurilor “cel mai de succes pianist al tuturor timpurilor”, de origine franceza este un artist foarte atasat de tara noastra. Este al 4-lea an consecutiv cand sarbatoreste Femeia in Romania.

Richard Clayderman a inovat muzica actuală, dând naștere unui nou stil: New Romantic. Cu o carieră impresionantă de 40 de ani, timp în care a înregistrat peste 1300 de melodii și și-a trecut în palmares peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur si 70 de platină.

Cea mai cunoscută piesă a sa rămâne “Ballade pour Adeline” care a încântat oameni din toată lumea și care încă reprezintă coloana sonoră a multor povești de dragoste.

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Joi, 8 Martie, 2018 20:00