build free music site

Calendar evenimente

April 2019
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

NIKOS VERTIS

Spectacol
 Registration Closed
Data: Joi, 15 Martie, 2018 20:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

La insistențele publicului,

Nikos Vertis, superstarul muzicii grecești,

va susține al doilea concert LIVE  la Sala Palatului!

Joi, 15 martie 2018, ora 20:00

După ce concertul din16 martie al lui Nikos Vertis a fost declarat SOLD OUT, la insistențele publicului, organizatorii, împreună cu staff-ul celui mai popular artist al Greciei, au hotărât să programeze un al doilea spectacol: joi, 15 martie 2018, ora 20.00, la Sala Palatului din Capitală.

A fost un efort considerabil din partea tuturor, mai ales că agenda îndrăgitului artist este plină până la sfârșitul anului. Dar pentru publicul din București și nu numai, pentru toate admiratoarele sale și toți aceia care abia așteaptă să cânte, să danseze și să aplaude pe acordurile melodiilor lui Nikos Vertis nimic nu este prea greu!

            Concertul Nikos Vertis Live la Sala Palatului va cuprinde cele mai apreciate piese din repertoriul artistului, Nikos Vertis fiind acompaniat de propria orchestră de muzicieni. Primii 500 de spectatori care vor cumpăra bilete la categoria VIP vor primi câte un mărţişor cu fotografia artistului.

            Biletele vor fi puse în vânzare luni, 5 februarie, și pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Sălii Palatului, statia de metrou Unirii 1 şi online pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, iabilet.ro, myticket.ro, entertix.ro.

Nikos Vertis a pregătit un show spectaculos, special pentru toate femeile - sărbătoritele lunii Martie, cu piese noi, de exceptie, un spectacol construit cu dragoste și pasiune, dar mai ales cu respect pentru fanii din România, care și-au manifestat intens dorința de a-l revedea pe celebrul artist grec.

            Tot ce îmi doresc este ca muzica mea să atingă cât mai multe suflete și să bucure cât mai mulți oameni. Pentru mine, satisfacția publicului reprezintă succesul. Le mulțumesc tuturor românilor care iubesc muzica mea și îi asigur că dragostea lor mă onorează și mă obligă. Vă aștept pe toți pe 16 martie, la Sala Palatului, să cântăm, să dansăm, să trăim împreună momente de neuitat – Nikos Vertis.

            Interpret, compozitor şi textier, Nikos Vertis este la ora actuală cel mai popular artist al Greciei, având totodată o carieră internațională de success, cu turnee efectuate în Australia, America de Nord, Europa sau Israel. Parcursul lui Nikos Vertis în lumea muzicii a început spectaculos, primul său album, din 2003, obținând titlul de Debutul Anului și Discul de Platină pentru primul single. Nikos Vertis a devenit una dintre cele mai bune voci ale Greciei, iar albumele sale au continuat să obțină Discuri de Platină și de Aur. Laïka, stilul muzical abordat de Nikos Vertis este o îmbinare de muzică tradițională grecească cu pop și dance. Vocea specială a lui Vertis și emoția pe care o transmite asigură succesul tuturor concertelor live pe care le susține, Nikos Vertis fiind recunoscut nu doar cel mai popular artist, dar şi cu un respect deosebit pentru public.

           

           

            ATENŢIE! Biletele se achiziţionează numai din punctele menţionate, recomandate de către societatea organizatoare și anume:

  • casa de bilete a Sălii Palatului
  • statia de metrou Unirii 1

            Evita cumpărarea unor falsuri de pe site-uri precum olx.ro, lajumate.ro, okazii.ro etc. In cazul în care, totuşi ati achiziţionat bilete şi din alte puncte decât cele agreate, vă rugam să sunaţi la numerele de telefon de mai jos pentru a verifica autenticitatea lor înainte de ziua spectacolului.

            Info : 0722.408.143, 0745.171.770, 0747.057.222

.

            Pentru informații suplimentare și acreditări la spectacol:

            Oana GEORGESCU, PR Specialist

Email: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. /    Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

            Mobil: 0722.434.986 / 0744.654.838

            Dana Panduru, PR

            Str. Ion Campineanu nr.28, Sala Palatului, biroul A4, sector 1

            Mobil: 0722.408.143

            Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

            www.vandbilete.ro

 

Adresă
Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Joi, 15 Martie, 2018 20:00