Calendar evenimente

March 2019
Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

IN ATENTIA TUTUROR SPECTATORILOR

ACCESUL ÎN SALA DE SPECTACOL

Spectacolele încep cu promptitudine la ora menționată, astfel încât vă rugăm să alocați timp suficient pentru drum, parcare, acces, lăsarea hainelor la garderobă, și orice alte activităti ce premerg participarea la spectacol în sine, în scopul intrării în sala de spectacole înainte de începerea actului artistic.

  • -Accesul publicului in sala este permis cu maxim 1 ora inainte de începerea spectacolului, aşa cum apare aceasta tipărită pe bilet.

  • -Accesul publicului după ora de începere a spectacolului, aşa cum apare tipărită pe bilet, nu este permis, cu excepţia spectacolelor cu pauză, in cazul acestora, accesul poate fi făcut pe durata pauzei.

  • -Usile de acces in sala se vor inchide la ora inceperii spectacolului.

  • -Neprezentarea la timp în scopul intrării în sala de spectacole, nu dă dreptul la rambursarea biletului sau la utilizarea sa la o reprezentaţie ulterioară.

-Stimati spectatori, din respect pentru artisti si pentru a evita eventualele situatii neplacute, va rugam sa fiti punctuali !

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

Conferinte

AddThis Social Bookmark Button

Prezentare conferinte

Sala Palatului pune la dispozitia clientilor interesati sali special amenajate si servicii corespunzatoare pentru organizarea unor mese rotunde, prezentari de firma, simpozioane si conferinte. Aceste activitati pot fi solicitate de catre clientii nostri spre a fi organizate atat pe durata de desfasurare a expozitiilor specializate cat si in alte perioade ale anului.

Dotari conferinte

 

Partenerii pot beneficia de spatiile pe care le considera cele mai convenabile:

• Sala MARE : capacitate 4060 locuri. Poate fi impartita , la nivelul balconului, cu o cortina mobila pentru intrunirile pentru mai putini participanti, ramanand cca 2500 locuri.
• Sala BETA ( etaj I ) : 50-100 locuri
• Sala COLOANELOR ( etaj II ) : 300-450 locuri
• Sala ALPHA ( etaj I ) : 50-100 locuri


Toate salile pot fi mobilate corespunzator solicitarilor, au instalatii de translatie simultana ( fixe si mobile ), amplificare, aer conditionat, videoproiectoare.