tur virtual

Vedere de asamblu a Salii Palatului cu ajutorul turului virtual 360°.

EXPOZITII

Expozitii Sala Palatului.

SPECTACOLE

Spectacole Sala Palatului.

CUMPARA BILETE

Cumpara bilete

Calendar evenimente

Lun Ma Mie Joi Vi Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Spectacole

AddThis Social Bookmark Button

 

Concert
Sala Mare permite realizarea de spectacole de facturi variate, incepand cu reprezentatii de teatru, film , concerte de muzica populara si usoara ,precum si concerte simfonice. 
Pe scena salii mari a Palatului, in decursul anilor, incepand cu 1990 au evoluat nenumarate voci cu un deosebit renume international dintre care tinem sa reamintim cativa dintre acestia: PLACIDO DOMINGO; CARRERAS; PAVAROTI; SABRINA; si lista ar putea fi foarte lunga, trupe celebre precum URIAH HEEP; SCORPIONS; LORD OF THE DANCE; CIPPANDALES si foarte multi altii. De asemenea, pe acesta scena au concertat Filarmonici celebre din toata lumea si asta cu precadere in cadrul "FESTIVALULUI INTERNATIONAL GEORGE ENESCU" , festival care este gazduit exclusivv de Sala Palatului. 
Instalatiile de sunet si lumina pentru productia spectacolelor pot fi realizate de firme specializate in domeniu.

 Concert Stefan BanicaConcert Garbarek
Teatru
In ultimul an, o amploare deosebita si cu un succes de public extraordinar au avut-o piesele de teatru,care au fost jucate la Sala Palatului ,acest lucru fiind posibil prin achizitionarea de catre companiile particulare de Impresariat Artistic a acestor spectacole ,readaptate si puse in scena Salii Palatului , succesul fiind asigurat de marii actori ai scenei teatrale romanesti dintre care reamintim cu placere cativa dintre acestia: FLORIN PIERSIC, HORATIU MALAELE, CRISTIAN COTIMANIS, DANA DOGARU, OANA PELEA, MARIAN PELEA etc.

Traviata
Film

Sala Palatului dispune de o instalatie de proiectie film, pe parcursul timpului aici au fost prezentate cu prioritate festivalurile de film.

Visul unei nopti de vara

Sala de cinema este dotata cu :
Ecran :                   NORMAL / VISTA / CINEMASCOPAparate de proiectie:      35 si 70 mm cu lampi XENON