Calendar evenimente

 _______________________________________________________________________________

 

URMATORUL EVENIMENT PROGRAMAT

_______________________________________________________________________________

 

STAND UP BADEA, BORDEA șI MICUTZU - STRICĂM O GENERAȚIE

Spectacol
Data: Miercuri, 3 Octombrie, 2018 20:00

Locul: Sala Palatului  |  Oraș: București, România

Badea, Bordea și Micutzu se întorc la Sala Palatului, pe 3 octombrie la ora 20,  cu un show nou de stand up comedy: ”Stricăm o generație”.

De ce un show  ”Stricăm o generație”?

Pentru că lumea întotdeauna dă vina pe ceva sau mai ales cineva când e vorba de generații și defectele lor fără să se gândească că adolescenții - dacă e să se ”strice” - se ”strică” unii pe alții. 

Pentru că prin limbajul din spectacolele de stand up ni s-a tot spus că stricăm adolescenții și că îi învățăm să înjure, deși ei ne pot învața lejer să vorbim mai porcos.

Pentru că noi înșine suntem o generație stricată ca toate generațiile care au fost înainte și care vor fi vreodată.

Pentru că suntem mândri să stricăm generații.”

Anul trecut cu show-ul ”La cererea publicului”, Badea, Bordea și Micutzu au avut două spectacole sold out la Sala Palatului.

 

Absolventi ai UNATC,  Dan Badea, Catalin Bordea și Cosmin Nedelcu Micutzu au ales în urmă cu aproape 10 ani să se exprime prin stand up, una dintre cele mai provocatoare forme de divertisment în care îți scrii textul și ești foarte aproape de interacțiunea directă cu publicul.

În România, ca de altfel în întreaga Europă, stand up-ul este forma de divertisment cea mai îndrăgită de tineri în acest moment, comediantii reușind să umple săli care erau destinate mai degrabă artiștilor din zona muzicii pop rock, iar Badea, Bordea și Micutzu sunt printre cei care au contribuit direct la succesul acestei forme de divertisment în țara noastră.

Nerecomandat minorilor. 

Accesul se va face incepand cu ora 18:30.
Punem la dispozitie 10 bilete pentru persoane cu dizabilitati si insotitorii acestora, mai multe detalii pe adresa de mail Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

 

Adresă
Sala Palatului, Strada Ion Câmpineanu 28
București 010039, România

 

Hartă


 

Toate datele


Date: Miercuri, 3 Octombrie, 2018 20:00